Οι Λάκωνες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τον πρωτοπόρο Παναργειακό.


Ο Βύζας Μεγάρων, από την άλλη, είχε δυσκολία στην ανάπτυξη και δεν έφτανε
με αξιώσεις στην εστία του Κραβαρίτη. Το κατάφερε μόλις δυο φορές στο πρώτο μέρος αλλά ο πορτιέρο των Λακώνων «καθάρισε» τις φάσεις με σχετική άνεση. Την πρώτη φορά στο 13' και σε σουτ του Αλέξανδρου Μαζιώτη το οποίο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον πορτιέρο των Λακώνων και τη δεύτερη στο 37' όταν απέκρουσε χωρίς πρόβλημα το πλασέ του Λένου μετά από αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων». Οι Σπαρτιάτες πίεζαν για το γκολ αλλά οι προσπάθειες τους ήταν άστοχες. Στο 14' ο Ραχήμ δοκίμασε το σουτ που κατέληξε άουτ, στο 23' η κεφαλιά του Γκαλίτσιου δεν ανησύχησε τον Λαμπρόπουλο, ενώ στο 25' ο ίδιος παίκτης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Οικονομόπουλου έκανε την κεφαλιά χωρίς αποτέλεσμα. Το σκηνικό με τους Ραχήμ και Γκαλίτσιο επαναλήφθηκε πολλές φορές μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά το σκορ δεν άνοιξε.

Η ΑΕ Σπάρτη μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και έγινε πιο επιθετική, ειδικά μετά την είσοδο των Τάντιτς και Χαλίλι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ραχήμ στο 50' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χαλίλι βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Τα λεπτά κυλούσαν, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά αλλά η ΑΕ Σπάρτη συνέχιζε να έχει την υπεροχή. Στο 86' ο Αναστασάκος έκανε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο Λαμπρόπουλος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Φάση... καρμπόν και στο 88' με διαφορετική κατάληξη όμως αφού η προσπάθεια του αρχηγού της ΑΕ Σπάρτη κατέληξε απελπιστικά άουτ και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Λαμπρόπουλος, Λένος, Δημακάκος, Μαντούνας, Βαρδακώστας, Τσονγκόφ, Παιδάκης, Μαζιώτης Α., Ρόγκας, Μαζιώτης Ι., Βλάχος.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Οικονομόπουλος, Κατσίκης, Αναστασάκος, Ραχήμ, Ηλιόπουλος.

dokari.gr