Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Πισώπλατη μαχαιριά στο 93'...

ΑΕ Σπάρτη: Πρωταθλήτρια χειμώνα κόντρα σε όλους και όλα!


Η ΑΕ Σπάρτη δεν κατάφερε να κερδίσει τη διαιτησία του Ζαραβίνου και μοιραία έμεινε στο 1-1 με τον Παναργειακό, αλλά διεύρυνε τη διαφορά από τους δεύτερους «λύκους» φτάνοντας τους 28 βαθμούς, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.


Το κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης είχε φορέσει τα καλά του για μια αναμέτρηση-γιορτή, όπως ήταν και το σύνθημα των διοικούντων της γηπεδούχου ομάδας, όμως ο Ζαραβίνος κατάφερε να την «χαλάσει» με τα σφυρίγματα του και τις πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Οι Πρωταθλητές Λακωνίας προηγήθηκαν με γκολ του Ηλιόπουλου στο 52' και δέκα λεπτά αργότερα, με τον ίδιο παίκτη, θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη. Το τέρμα όμως που πέτυχε ο έμπειρος φορ ακυρώθηκε από τον Ζαραβίνο (Αθηνών) ως οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο διαιτητής του αγώνα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μπει ο Παναργειακός στα καρέ του Κραβαρίτη, ενώ από ανύπαρκτο φάουλ προήλθε και η ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε σκληρό μαρκάρισμα του Σιώπη.

Η ΑΕ Σπάρτη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και ανά διαστήματα ήταν απειλητική, σε μια προσπάθεια να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Σε πολλές περιπτώσεις η τύχη δεν ήταν με το μέρος των Πρωταθλητών Λακωνίας, οι οποίοι όμως ανέβαζαν σταδιακά ρυθμό. Στο 21' ο Ηλιόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο αλλά στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα άουτ. Φάση-καρμπόν και στο 23΄, με τον Ηλιόπουλο να βγαίνει μπροστά από τον πορτιέρο του Παναργειακού, μόνο που αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Κατσίκης μπήκε μέσα στην περιοχή, δοκίμασε το σουτ αλλά η προσπάθεια του κατέληξε άουτ. Στο 41' ο Τάντιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασάκος προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με την γηπεδούχο ομάδα να κερδίζει συνεχώς έδαφος και να μπαίνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 52' Ο Ηλιόπουλος εξιλεώθηκε για τις δυο χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από αντεπίθεση της ΑΕ Σπάρτη, ο έμπειρος φορ δοκίμασε το διαγώνιο σουτ και άνοιξε το σκορ. Στο 70' ο Ηλιόπουλος πέτυχε και δεύτερο τέρμα, μετά από κεφαλιά του Κατσίκη, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 1-1 έκανε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκίνο.


ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Ραχήμ, Κατσίκης, Αναστασάκος (81' Κρεββατάς), Τάντιτς (68' Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος (79' Χαλίλι).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ρότα, Κολάρας, Γεωργίου, Παπαστεριανός, Παπαιωάννου, Νικλητσιώτης, Γκίνο, Τσόφλιος, Κατιάγκα, Παντελής (76′ Φασουλής).


dokari.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...