Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ Η ΕΥΡΩΠΗ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 
Η Ευρώπη θα καταστραφεί, θα διαλυθεί όχι από την οικονομική κρίση, όχι από τις εθνοφυλετικές διαφορές των κρατών της, αλλά από
την θύελλα του μεταναστευτικού ρεύματος που θα σαρώσει τα πάντα. φοτο2 

Τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία της Γερμανίας και όχι μόνο, είναι μονό ένα μικρό δείγμα του τι θα επακολουθήσει.
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα αυτού του κύματος και η δίοδος της καταστροφής που θα πλήξει και την ίδια. Η Λέσβος είναι η πρώτη ελληνική τραγική δοκιμασία.

φοτο3 
Εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένοι, ταλαιπωρημένοι, οργισμένοι και διψασμένοι για εκδίκηση, διψασμένοι για αίμα, θα γεμίσουν τους δρόμους των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων ενώ την ίδια ώρα κάποιοι… «προοδευτικοί» της ηλιθιότητας θα φωνάζουν ακόμα υπέρ της ελεύθερης εισόδου όλων αυτών.

Frauen demonstrieren am 05.01.2016 in Köln (Nordrhein-Westfalen) vor dem Dom gegen Sexismus. Nach den Übergriffen auf Frauen vor dem Kölner Hauptbahnhof in der Silvesternacht ist zu den Tätern weiterhin wenig bekannt. Foto: Oliver Berg/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++ 

Αυτά που έρχονται θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που ήδη γίνονται και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα καταρρεύσει σαν πήλινος πύργος γιατί κανένας Ευρωπαίος ηγέτης δεν έχει σθένος να δει τη αλήθεια κατάματα, ή ακόμα χειρότερα, είναι μέρος του σατανικού σχεδίου της Νέας Τάξης για την υποδούλωση των ευρωπαϊκών λαών.
Πριν είναι πολύ αργά…

 nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...