Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Όλη η Ελλάδα θα φωνάζει Σπάρτη!

Με μια βαλίτσα στο χέρι θα είναι τη νέα σεζόν οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου με τα ταξίδια της «Βασίλισσας» στα γήπεδα της Football League. 


Η φετινή ξέφρενη πορεία της ΑΕ Σπάρτη στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, εκτός από τον τίτλο και την άνοδο στη Football League έφερε και πολλά ταξίδια ανά την επικράτεια. Η «Μπάρτσα» μετά από 27 χρόνια επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με ιστορικές ομάδες από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας, που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομάδες που έχουν μοναδικό στόχο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, γεγονός που μαρτυρά το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το νέο πρωτάθλημα. Φέτος εκτός από δυο επισκέψεις στην Εύβοια (ΑΟ Χαλκίδας και Ηρακλής Ψαχνών), από δυο σε Αιγαίο και μια στο Ιόνιο Πέλαγος (Αιολικός-Κανάρης Χίου και ΑΟ Λεβάντε αντίστοιχα) και μια στην Αττική (Βύζας Μεγάρων) όλα τα υπόλοιπα ταξίδια ήταν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τη νέα σεζόν το κοντέρ θα γράψει δεκάδες χιλιόμετρα σε ένα κουραστικό και πολύωρο αλλά και συνάμα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Super League!

Από Θράκη μέχρι Κρήτη κι από Μυτιλήνη μέχρι Ζάκυνθο

Βάση της εικόνας που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στα δυο πρώτα πρωταθλήματα της Ελλάδας, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως η ΑΕ Σπάρτη θα οργώσει ολόκληρη τη χώρα τη νέα σεζόν. Από την Super League έχουν υποβιβαστεί Πανθρακικός και Καλλονή ενώ από την Γ΄Εθνική έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδο τους οι Άρης και Αιγινιακός, ενώ το τέταρτο εισιτήριο στον 4ο όμιλο θα κριθεί ανάμεσα σε ΟΦΗ και Φωστήρα. Έτσι λοιπόν «κλείδωσαν» οι επισκέψεις σε Κομοτηνή και Μυτιλήνη για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν (φέτος η «Βασίλισσα» ταξίδεψε στο νησί για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό) ενώ του χρόνου οι υποχρεώσεις της Football League θα φέρουν την ΑΕ Σπάρτη στη Θεσσαλονίκη και στο Αιγίνιο της Πιερίας. Από εκεί και πέρα θα πυκνώσουν τα ταξίδια στην Αθήνα για Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα και Αχαρναϊκό, δυο φορές θα ανέβει στη Θεσσαλία για τον ΑΟ Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την τιμητική τους θα έχουν τα Χανιά λόγω Κισσαμικού και ΑΟ Χανιά. Στη Ζάκυνθο θα ξαναβρεθεί και του χρόνου, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα παίξει με τον ΑΟ Λεβάντε αλλά με τη Ζάκυνθο. Κάποια στιγμή θα ανέβει και στις Σέρρες για τα «λιοντάρια» ενώ μέσα στο πρόγραμμα θα είναι και ο Εύοσμος για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα. Η Πελοπόννησος πάντως πέρα από τη Σπάρτη, θα μπορέσει να απολαύσει την «Μπάρτσα» για μια και μόνο εμφάνιση στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΟΛΗ: Κομοτηνή
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 946χλμ (10 ώρες)


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΠΟΛΗ: Μυτιλήνη
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 620χλμ (16 ώρες)


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΟΛΗ: Αθήνα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 212χλμ (2ωρες)


ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΟΛΗ: Τρίκαλα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 528χλμ (6 ώρες)


ΛΑΜΙΑ
ΠΟΛΗ: Λαμία
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 413χλμ (4 ώρες)


ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΠΟΛΗ: Χανιά
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 530χλμ (13 ώρες)


ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΟΛΗ: Καλλιθέα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 212χλμ (2 ώρες)


ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ
ΠΟΛΗ: Μενίδι
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 198χλμ (2ωρες)


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΠΟΛΗ: Αίγιο
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 210χλμ (2 ώρες)


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΠΟΛΗ: Σέρρες
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 790χλμ (9 ώρες)


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΠΟΛΗ: Καρδίτσα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 501χλμ (5 ώρες)


ΑΟ ΧΑΝΙΑ
ΠΟΛΗ: Χανιά
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 530χλμ (13 ώρες)


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΠΟΛΗ: Εύοσμος
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 702χλμ (7 ώρες)


ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΟΛΗ: Ζάκυνθος
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 240χλμ (4 ώρες)


ΑΡΗΣ
ΠΟΛΗ: Θεσσαλονίκη
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 702χλμ (7 ώρες)


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΗ: Αιγίνιο
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: 640χλμ (6 ώρες)


dokari.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...