Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει αποδείχτηκε η ΑΕ Σπάρτη



Εκανε το... θαύμα της η Σπάρτη και προς τη Super League τραβά...


Πολύ σκληρή για να... πεθάνει αποδείχτηκε η ΑΕ Σπάρτη και κόντρα στον Αιγινιακό, κατορθώντας να... γυρίσει από το 1-2 και να πάρει μια νίκη με 3-2, από αυτές που χαρακτηρίζονται νίκες ανόδου στη Super League. 

Η ομάδα της Λακωνίας
δείχνει σε όλα της τα παιχνίδια, ακόμα και σε αυτά που δεν είναι καλή, χαρακτήρα πρωταθλήτριας και αυτό είναι το στοιχείο που στη φετινή Football League, στην οποία καταγράφονται ουκ ολίγες εκπλήξεις, θα την κάνει να ξεχωρίζει των αντιπάλων της και να παραμένει μέχρι το φινάλε σε τροχιά ανόδου στη Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και άνθρωπος της... τελευταίας στιγμής για τους Σπαρτιάτες ο «γερόλυκος» Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος ήταν αυτός που στο 82ο λεπτό έκανε το 3-2, γυρίζοντας το ματς από το 1-2 που έκανε ο Πατράλης για τον Αιγινιακό με πλασέ στο 55ο λεπτό, παγώνοντας τους πάντες στο δημοτικό γήπεδο της Σπάρτης.

Ο Αναστασάκης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τόλιο και χάρισε στη Σπάρτη τρεις... ολόχρυσους βαθμούς, με τον Μπουντόπουλο, δύο μόλις λεπτά νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 80 να διαμόρφωνε το 2-2 με δυνατό σουτ μετά από πανέμορφη ατομική προσπάθεια.
Και να φανταστεί κανείς ότι το ματς είχε ξεκινήσει υποδειγματικά για την ΑΕ Σπάρτη με γκολ από τα αποδυτήρια, το οποίο πέτυχε ο Μιχάλης Γιαννίτσης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου. Ο Ζούρκος ήταν αυτός που έφερε, όμως, το ματς στα ίσια με πλασέ στο 29ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε στο 12ο με τον Ηλιόπουλο, στον οποίο καταλογίστηκε πως έκανε επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Τόλιο.

dokari.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...