Η ομάδα της Λακωνίας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά λογω καιρικών συνθηκών και ατυχίας, δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει την υπεροχή και τις ευκαιρίες της και έμεινε στο μηδέν...
Για μια ακόμη φορά, πάντως, η Σπάρτη έχει σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Παναιγιάλειου στο 24ο λεπτό.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 47ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Λώττα, ο Γιαννίτσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ από την εστία του Στρέζου. Ομως, το αποκορύφωμα της ατυχίας για τους Λάκωνες ήρθε στο 60', όταν ο Οικονομόπουλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του από τον Μωϋσίδη, το οποίο εκτέλεσε ο Λώττας, αλλά ο Στρέζος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα και αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που εξουδετέρωσε στο φετινό πρωτάθλημα. 

ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης (82' Καρτσαμπάς), Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος (65' Αναστασάκος), Λώττας, Ηλιόπουλος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Στίκας,Ρότα, Καζβιρόπουλος (59' Ρέλλας), Καζναφέρης, Μπούζας, Μωυσίδης, Κατίδης (65' Ξόμπλιος), Τσιλιγγίρης, Σκρατσίλας, Κρητικός (79' Κοντοές).

dokari.gr