Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΕ Σπάρτη Ξύπνησε το θηρίο και δάμασε τα «λιοντάρια»!


Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Σπάρτη που διέλυσε τον Πανσερραϊό με 3-0 στο «κάστρο» του Λεωνίδα. 

Η «Βασίλισσα» παρατάχθηκε ενισχυμένη, μετά τις νέες προσθήκες που έγιναν και έδειξε μετά από καιρό το καλό της πρόσωπο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον
Κώστα Ηλιόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τις βάσεις για το πρώτο τρίποντο της ΑΕ Σπάρτη για το 2017, με τον Μπουντόπουλο να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στο 58'. Παράλληλα οι Λάκωνες γεύτηκαν τη χαρά της νίκης μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες, όπου μετρούσαν δυο ήττες με Κισσαμικό και Αγροτικό Αστέρα και επτά ισοπαλίες με Καλλονή, Πανελευσινιακό, ΑΟ Τρίκαλα, Καλλιθέα και Παναιγιάλειο.

Παράσταση για ένα ρόλο!

Η «Βασίλισσα» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά φρόντισε να δείξει τις «άγριες» διαθέσεις της. Μόλις στο 4' ο Ροβίθης δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά πάνω από την εστία του Μέλκα. Στο επόμενο λεπτό ο Ηλιόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο των «λιονταριών», αλλά το σουτ του επιθετικού των Λακώνων ήταν άστοχο. Ο Πανσερραϊκός απάντησε στις δυο μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων με το δοκάρι του Γκούρτσα στο 15'. Οι Σπαρτιάτες όμως συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Στο 22' ο Κοτσαρίδης και στο 26' ο Ηλιόπουλος έχασαν την ευκαιρία από κοντινή απόσταση να ανοίξουν το σκορ αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 35' ο Ηλιόπουλος, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Σιώπη, δοκίμασε το σουτ αλλά ο Παπατζίκος έδιωξε τη μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ενώ ο Γκοβέσης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ηλιόπουλος που έκανε το 1-0. Η ΑΕ Σπάρτη συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» με την υπόθεση νίκη και τα κατάφερε ένα λεπτό πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Ο Ροβίθης σούταρε, ο Μέλκας απέκρουσε και ο Ηλιόπουλος στην επαναφορά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 2-0.

Το «καθάρισε» ο Μπουντόπουλος

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕ Σπάρτη να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 55' αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες, μετά την αποβολή του Σιώπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες η κάθε μία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε ο Μπουντόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή να «κεραυνοβολήσει» τον Μέλκα και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Ο Πανσερραϊκός έδειχνε στη συνέχεια να μένει από δυνάμεις και να υποκύπτει στην ανωτερότητα της ΑΕ Σπάρτη η οποία μετά από καιρό είχε συνοχή στο παιχνίδι της και δημιουργούσε εύκολα φάσεις, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης (66' Οικονομόπουλος), Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (57′ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (75' Χάδιαρης), Ροβίθης, Ηλιόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Παπατζίκος, Στέβιτς, Λαντο, Φουσού, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσούτσης, Σιάκκας, Γκούρτσας.


dokari.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...