Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τέρμα τα ψέματα, φέρνουν μία θρησκεία, χωρίς Χριστό, για τον παγκόσμιο λαό


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Τέρμα τα ψέματα, όλοι οι κορυφαίοι θρησκευτικοί ηγέτες, συγκεντρώθηκαν και έστειλαν μήνυμα στους πιστούς τους, που λέει "να κάνουν φίλους" από τις άλλες θρησκείες. Θα πει κανείς
που το κακό, ειδικά τώρα που οι σκοτωμοί λόγω θρησκευτικών ακροτήτων μαίνονται σε όλο τον πλανήτη.
Αλήθεια, πριν συνεχίσω, σκεφτήκατε γιατί σκοτώνουν όλοι οι τρελοί για την θρησκεία τους και όχι για το χρήμα που τόσο μα τόσο λατρεύουν;

Με πρωτοβουλία λοιπόν του εβραϊκού Elijah Interfaith Institute, (Διαθρησκειακό Ινστιτούτο Ελιγιάχ [που σημαίνει ο θεός μου είναι ο Γιαχβέ]), δημιουργήθηκε η κίνηση make friends και πήγανε όλοι οι πρωτοκλασάτοι θρησκευτικοί ηγέτες να καλέσουν τους πάντες να κάνουν φίλους.
Αν θέλατε άγιοί μου να πάτε να κάνετε φίλους, ας μπαίνατε στο FACERBOOK. Σκοπός του Ινστιτούτου, είναι να αμβλύνει τις αντιθέσεις και τις διαφορές μεταξύ των θρησκειών, να τις γυαλοχαρτάρει δηλαδή και να δείξει ότι στο πολύ βάθος, όλες θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους να ζουν ειρηνικά εδώ στον κόσμο αυτό. Στον κόσμο του Γιαχβέ.

Υπάρχει όμως ένα θεματάκι. Πως ο Πάπας και ο Πατριάρχης, αφήνουν στην άκρη τον Χριστό; Κανένας άλλος δεν αποκάλυψε ότι είναι ο ενσαρκωθείς Θεός. Το να αφήσεις στην άκρη τον Βούδα και τον Μωάμεθ, πάει και έρχεται. Τον Χριστό όμως; Πως θα τον αφήσεις στην άκρη, για να προσεύχεσαι να έχει ο Θεός καλά αυτόν τον κόσμο και να έχουμε όλα τα αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ.

Επειδή μάλιστα ο Χριστός δεν είναι κομπλεξικός και δεν θέλει να του κάνουμε τεμενάδες και λιτανείες, μπορεί να μας πει, αφήστε με εμένα στην άκρη, αλλά μην αφήνετε στην άκρη την Αλήθεια.


Και η αλήθεια λέει, ότι όλες οι θρησκείες μοιράζουν κουτόχορτο και ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και προσωρινός και πρέπει να τον αγνοήσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να φύγουμε και να ελευθερωθούμε από αυτόν.

Να λοιπόν που και η δική μας θρησκεία, δεν έχει νόημα αυτή καθ΄αυτή, όταν το κέντρο, δεν είναι ο Χριστός.

Να που μας καλεί, η κεφαλή της θρησκείας μας, να αγνοήσουμε τον Χριστό και να αναζητήσουμε την αλήθεια στο σύνολο των θρησκειών.

Δείτε το μήνυμα




Και επειδή δεν μπήκανε στο facebook, όπως αστειευόμενος πρότεινα στην αρχή, κάνανε σελίδα στο YOUTUBE. Τα σχόλια δικά σας.

https://www.youtube.com/channel/UCamEJJXneVhPJMOSjZe6_fA/videos

el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...