Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αντωνίου: «Ωραίο πλάνο ο ΑΟΤ, μόνο φίλους στη Σπάρτη»


Ο Σάκης Αντωνίου ανέλαβε μία νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα καθώς προσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων. Μάλιστα, ο νεαρός κόουτς μίλησε ακόμη για τη Σπάρτη όσο τον Δημήτρη Σιώπη που μετακομίζει στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παραχώρησε την
Παρασκευή (07/07) στο «Athletic Radio 104.2».
Αναλυτικά:

-Για το πως προέκυψε η συνεργασία με τα Τρίκαλα: «Είχα επαφή με τη νέα διοίκηση. Μου ανέπτυξαν ένα ωραίο πλάνο που έχουν δεν το σκέφτηκα πολύ για να αποφασίσω να πάω σε μία ιστορική και λαοφιλή ομάδα με πλάνο τριετίας. Σκαλοπάτι σκαλοπάτι κάποια στιγμή να χτίσει τις βάσεις και όταν είναι έτοιμη να ανέβει κατηγορία».

-Για το γεγονός πως βρήκε γρήγορα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά την αποχώρηση από τη Σπάρτη: «Είμαι από τους νέους προπονητές με όνειρα και φιλοδοξίες. Προσπαθώ να είμαι χαμηλών τόνων. Η προπονητική είναι δύσκολη. Πρέπει να είσαι τυχερός και να σου ταιριάξουν οι ομάδες. Με τη Σπάρτη συνδυάστηκε η άνοδος στην Football League, μία καλή πορεία, την έκτη θέση στο πρωτάθλημα όσο ήμουν εγώ στην ομάδα, το καλό ποδόσφαιρο και ότι χτυπήσαμε όλα τα παιχνίδια. Ήταν ένα βήμα για εμένα. Προέκυψε το ενδιαφέρον των Τρικάλων και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα».

-Για το τι συνέβη με τη Σπάρτη: «Δεν ήταν μόνο το οικονομικό. Ήταν και διοικητικό το θέμα. Η ομάδα χτίστηκε με πλάνο τριετίας όταν ανέλαβα., Σέβομαι τις αποφάσεις της Σπάρτης και του κ. Γιαννακόπουλου. Αυτά αφορούν άλλους ανθρώπους, τώρα τελείωσα. Έχω μόνο φίλους στη Σπάρτη. Κοιτάζω την επόμενη ημέρα. Θέλουμε να κάνουμε στα Τρίκαλα μία ανταγωνιστική ομάδα. Δεν είναι ωραίο να βγαίνει και να λέει κάποιος τα προβλήματα που υπήρχαν στην πρώην ομάδα του. Εύχομαι στη Σπάρτη να έχει μία πορεία, όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι και η διοίκηση της».

-Για τον Δημήτρη Σιώπη: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δούλεψα μαζί του για δύο χρόνια. Ήρθε στη Σπάρτη από την Κ20 του Ολυμπιακού ως ακραίος επιθετικός. Τον έκανα ένα σύγχρονο και ωραίο ακραίο αμυντικό. Νομίζω πως είναι μία πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΟΦΗ και τον ίδιο για την καριέρα του. Είναι φιλόδοξος, έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και είναι καλός χαρακτήρας. Είναι μεταγραφή ουσίας. Μπορεί να στηριχθεί πάνω στον Δημήτρη ο ΟΦΗ και του εύχομαι τα καλύτερα».

-Για τα στοιχεία που ξεχωρίζει στον Σιώπη: «Είναι φουλ επιθετικός μπακ. Είναι πολύ γρήγορος. Μπορεί να στηριχθεί η ομάδα του από τα άκρα στην ανάπτυξη. Είναι εκρηκτικός, με πολλές δυνάμεις και πιστεύω θα είναι από τα βασικά γρανάζια στην προσπάθεια του ΟΦΗ για την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ».

a-sports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...