Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

‘’Καλοκαίρι με το Χριστό’’ ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα του Γραφείου Νεότητας


Με ιδιαίτερη χαρά το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας διοργανώνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων: «Καλοκαίρι με το Χριστό» προσκαλώντας τις
ενορίες, που δεν έχουν κατηχητικές συντροφιές το χειμώνα και τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους σε συνεργασία, για το καλό της νεολαίας του τόπου μας.
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και εφήβων, το οποίο είναι ευέλικτο και ικανό να προσαρμόζεται στα δεδομένα και τις ανάγκες κάθε κοινότητας. Με κέντρο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τον ενοριακό ναό του χωριού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν βιωματικά την παρουσία της ορθόδοξης πίστης στον τόπο τους. Μέσα από διάλογο, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι θα γνωρίσουν τον προστάτη άγιο του χωριού τους, την ιστορία του ενοριακού ναού του και τη σπουδαιότητά του στη ζωή των χριστιανών.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει για ένα μήνα από 20 Ιουλίου 2018 έως 20 Αυγούστου 2018 (καθημερινά-πρωί, Σάββατο-απόγευμα, εκτός Κυριακής) και απευθύνεται σε ηλικίες από 8 – 18 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ημερομηνία μπορείτε να επικοινωνήσετε  με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Γεώργιο Καρκαμπάση στο 6955263564, φροντίζοντας για την έγκαιρη ενημέρωσή μας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και τήρησης σειράς προτεραιότητας.

immspartis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...