Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κάτι Πολύ Ανησυχητικό Συμβαίνει με την Τεχνολογία 5G


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η τεχνολογία είναι πάντα πολύ ευπρόσδεκτη και πολύ χρήσιμη όταν έχουν προβλεφθεί όλοι οι κίνδυνοι και διαφυλάσσονται τα όρια ασφαλείας. Όμως, φαίνεται πως αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Το ανησυχητικό δε, είναι πως νοιάζονται μόνο όσοι προσβάλλονται από αυτή, οι υπόλοιποι δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία.


Έχει παρατηρηθεί γενικότερα πως πουλιά ξαφνικά και χωρίς
φανερούς λόγους, πέφτουν και σκοτώνονται στο έδαφος. Σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρά από τον αέρα, πολύ πριν χτυπήσουν κάτω.

Όταν συνέβη κάτι παρόμοιο στην, στη Χάγη και μαζικά τα πουλιά πέθαναν και έπεφταν σε ένα πάρκο, οι κάτοικοι άρχισαν να αναρωτιούνται, καθώς με τον καιρό ο αριθμός των πτηνών πολλαπλασιαζόταν.

Αναζητώντας την αιτία έφτασαν σε μια ανατριχιαστική θεωρία: οι θάνατοι οφείλονταν σε ένα πειραματικό στήσιμο μιας κεραίας τεχνολογίας 5G.


Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές από τοπικούς μάρτυρες: σε μια γωνιά κοντά στο πάρκο όπου τα πουλιά έχασαν τη ζωή τους, βρισκόταν μία κεραία 5G. Οι ομάδες που είχαν σχηματιστεί, συνεννοήθηκαν με τους αρμόδιους και έκαναν ένα πείραμα για να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορεί να ευσταθούσε η θεωρία τους και αν συνέβαινε αυτό, ποιο μπορεί να ήταν το εύρος της περιμέτρου που επηρέαζε.

Έθεσαν την κεραία σε λειτουργία. Το πείραμα προκάλεσε αμέσως την πτώση των πτηνών. Οι γειτονικές πάπιες που κολυμπούσαν αντέδρασαν επίσης με μία περίεργη συμπεριφορά, βάζοντας τα κεφάλια τους κάτω από το νερό ή πετούσαν σαν να ήθελαν να ξεφύγουν από κάτι. Όλα αυτά, σύμφωνα με φήμες που έχουν διασκορπιστεί στο διαδίκτυο μέχρι τώρα.

«Αν όλα τα πουλιά υπέφεραν από καρδιακή ανεπάρκεια ενώ ήταν υγιή, χωρίς σημάδια ιού, χωρίς βακτηριακή μόλυνση ή δηλητηρίαση στο σύστημά τους, τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι η νέα τεχνολογία μικροκυμάτων 5G έχει μεγάλο πρόβλημα. Έχει επηρεάσει τις καρδιές των πτηνών!»Δήλωσε ο John Kuhles, διευθυντής του Stop5G.net.

Μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι τα μικροκύματα χαμηλής συχνότητας δεν μπορούν να βλάψουν επειδή, αλλά αν ψάξετε στο Google για «μη ιοντίζουσες βιολογικές επιδράσεις των μικροκυμάτων, θα εκπλαγείτε», λέει ανάμεσα σε άλλο ο John Kuhles.

Η ραδιοσυχνότητας (RF) που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια του πειράματος μπορεί να φτάσει περίπου το 7.40 GHz και να προκαλέσει το θάνατο σε πουλιά που ήταν στην περιοχή. Σημειώστε ότι 1 GHz είναι ισοδύναμο με ένα δισεκατομμύριο ταλαντώσεις της ενέργειας ανά δευτερόλεπτο.
Και δεν είναι μόνο τα πουλιά που πέθαναν, ή οι πάπιες που πανικοβλήθηκαν. Στο παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια γεγονότα όπου πέθαναν και άλλα ζώα, όπως στο χωριό Stitswerd (επίσης στην Ολλανδία), όπου τα βοοειδή πανικοβλήθηκαν όταν πλησίασε μια δοκιμή τεχνολογίας 5G.
Ο κίνδυνος αυτής της τεχνολογίας που αναδύεται τα επόμενα χρόνια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός και τα αποτελέσματά της θα μπορούσαν να επηρεάσουν σοβαρά την υγεία και των ανθρώπων, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Εσείς, τι πιστεύετε για όλα αυτά; Μήπως είναι καιρός να το ψάξουμε και οι ίδιοι προσωπικά προτού γίνουν τα πράγματα χειρότερα – εάν πράγματι ισχύουν όλα τα παραπάνω;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
El Peligro de la tecnología 5G y el Próximo cambio de polos de la Tierra


 diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...