Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 4 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Είμαστε ήδη σχεδόν στα μέσα της χρονιάς και πλησιάζουμε την ημερομηνια της 21ης Δεκεμβρίου του 2012,όπου ο πλανήτης μας θα ευθυγραμιστεί με τον Ήλιο και με το κέντρο του Γαλαξία μας,όπου εκεί σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχει Μαύρη Τρύπα.

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, ούτε καν το φως.Αν μπορούσαμε να συμπιέσουμε τη Γη μας ολόκληρη στο μέγεθος ενός κερασιού, θα την είχαμε μετατρέψει σε μία «μαύρη τρύπα».

Εκτός αυτού την ημέρα εκείνη το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος (δηλαδή η εκπλειπτική τροχιά που σχηματίζεται από την κίνηση του ηλιακού μας συστήματος γύρο από το κέντρο του γαλαξία μας και μία περιφορά του διαρκεί 25920 χρόνια ) θα βρεθεί κάθετο με το επίπεδο του γαλαξιακού ισημερινού και θα σχηματίσει τον λεγόμενο "σταυρό",πολύ κοντά όμως στο κέντρο του γαλαξία.Το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος,έτμησε τον γαλαξιακό ισημερινό στις 11/11/2011 !!!

Εξ αιτίας λοιπόν αυτού του φαινομένου και της ευθυγραμμίσεως που προανέφερα,πιθανόν να δημιουργηθούν ισχυρότατα βαρυτικά πεδία τα οποία κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να πει τι μπορεί να δημιουργήσουν στον πλανήτη μας,καθόσον το προηγούμενο παρόμοιο γεγονός έλαβε χώρα πριν 25920 χρόνια και όπως καταλαβαίνουμε ουδέν γραπτό υπάρχει εκείνης της εποχής !!!!

Πάντως οι Μάγιας ,που πρώτοι αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό,μίλησαν για "τέλος εποχής" και όχι για καταστροφή του κόσμου,όπως πολλοί διατείνονται.

Η τρέχουσα εποχή σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας ξεκίνησε με το πρώτο της Μπακτούν (5125 χρόνια) στις 11/08/3114 πΧ και τελειώνει με το 13ο Μπακτούν στο χειμερινό ηλιοστάσιο,δηλαδή στις 21 /12/2012 και ώρα Γκρίνουιτς 11:11 (13:11 ώρα Ελλάδος) και μάλιστα όπως λένε οι Μάγιας περιμένουν εκείνη την ημέρα την επιστροφή των θεών τους !!!!
Από σύγχρονους μελετητές λέγεται ότι θα γίνει μια βαθιά αλλαγή στην πνευματικότητα της ανθρωπότητας και ότι ο πλανήτης μας θα περάσει στην 5η διάσταση !! Ίδωμεν !!!!

Πιστεύω ότι τα προεόρτια γεωφυσικών φαινομένων λόγω αυτών που προανέφερα,έχουν ήδη αρχίσει,όπως θα δούμε στην συνέχεια.


Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αλήθεια,έχει διερωτηθεί ποτέ κανείς,σε ποιόν αστερισμό ανήκει η Γή μας και το ηλιακό μας σύστημα?

Λοιπόν,ανήκουμε στο αστρικό σύστημα της
Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων,το οποίο με την σειρά του ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου του Γαλαξία μας (Σπειροειδής Γαλαξίας).


ΣΕΙΣΜΟΙ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ

Από τις αρχές του 2012 παρατηρείται έντονη σεισμική δραστηριότητα και συχνή εμφάνιση πολύ μεγάλων σεισμών σε πολλά σημεία του πλανήτη,γεγονός που ανησυχεί τους επιστήμονες καθώς τους φαίνεται περίεργη διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα δεδομένα της επιστήμης.Σημειωτέον ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί κατά 400% μόλις από το 1973 και η ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει αυξηθεί 500% από το 1975.

Ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος Gheorghe Marmureanu,θεωρεί πολύ ασυνήθιστο τον τελευταίο σεισμό της Ινδονησίας.Η σειρά σεισμών άρχισε στις 10 Απριλίου με 2 ισχυρότατους σεισμούς στην Ινδονησία κλίμακας 8,6 και 8,2 Ρίχτερ και ταχύτατα ακολούθησαν οι σεισμοί στο Μεξικό μέσα σε λίγες μόνον ώρες. Οι 39 σεισμοί που τράνταξαν τον πλανήτη μέσα σε 2 μόλις μέρες δεν μπορούν να εξηγηθούν και όπως αναφέρει ο ίδιος σεισμολόγος “"Κάτι δεν πάει καλά! Υπάρχουν πάρα πολλοί ισχυροί σεισμοί.Οι σεισμοί αποτελούν μια έκπληξη που δεν μπορεί εύκολα να εξηγηθεί με την παρούσα επιστημονική γνώση. Για παράδειγμα ο σεισμός στην Ινδονησία, στατιστικώς θα έπρεπε να εμφανίζεται ένας μόνον μεγάλος σεισμός σε αυτό το τμήμα της Ασίας κάθε 500 χρόνια. Από το 2004 όμως έχουν συμβεί εκεί ήδη 3 σεισμοί με μέγεθος άνω των 8R, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό".

Σύμφωνα με άλλους σεισμολόγους ο σεισμός της Σουμάτρα των 8,7 Ρίχτερ, αποσταθεροποίησε ρήγματα σε όλη τη Γη με αποτέλεσμα να σημειωθεί σεισμός 7 βαθμών τις κλίμακας Ρίχτερ στο..Μεξικό, 5,9 βαθμών τις κλίμακας Ρίχτερ ανοιχτά των ακτών του Όρεγκον των ΗΠΑ, άλλος μικρότερου μεγέθους ανοιχτά των ακτών της Καλλιφόρνίας, και λίγο αργότερα 4,3 βαθμών ανοιχτά του Παλέρμο της Ιταλίας με σχεδόν ταυτόχρονη ενεργοποίηση του ηφαιστείου της Αίτνας.

Τόν Απρίλιο 2012 έχουμε 111 σεισμούς μεγαλύτερους από 5 Ρίχτερ σε όλο τον κόσμο,όπου ο ένας από αυτούς στη Μεθώνη της Πελοποννήσου. http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/.
Τελευταία κυκλοφορεί ανεπίσημα ότι οι γεωλόγοι είναι στα πρόθυρα "πανικού" με την "ομοβροντία" αυτη των σεισμών.Δηλαδή επικρατεί βαθειά ανησυχία στις τάξεις τους,αλλά για ευνοήτους λόγους δεν μπορεί να βγεί πρός τα έξω.

Σε συζητήσεις 'σαλονιού" λέγεται ότι η αιτία είναι εξωγενής,επειδή το ηλιακό μας σύστημα έχει ήδη μπεί σε περιοχή νέφους αερίων,κατάλοιπα απο έκρηξη υπερκαινοφανούς,μερικά εκατομμύρια χρόνια πρίν,τα οποία σωματίδια περιέχουν μεταλλικά ιχνοστοιχεία και επηρεάζουν τον Ηλιο και τους πλανήτες.Ενδείξεις επ'αυτού είναι η υπερβολική ηλιακή δραστηριότητα,σε σχέση με προηγούμενους 11ετείς κύκλους,η σεισμική δραστηριότητα,η περέκληση του μαγνητικού βορρά,τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η αύξηση της σκόνης μετεωριτών που δέχεται καθημερινά ο πλανήτης,σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.Και δεν είναι μόνο στη Γη.Ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται απο τα τηλεσκόπια και τους φασματογράφους στον Δία,στον Κρόνο και τους δορυφόρους τους.Το θέμα είναι υπό έρευνα και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως.

Επίσης το Γεωφυσικό Ινστιτούτο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, (SB RAS),προειδοποιεί ότι θα πρέπει να αναμένεται ένταση της σεισμικής δραστηριότητας εντός του προσεχούς διαστήματος και ότι η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μέρος ενός ολοένα και αυξανόμενου σώματος αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν μια "ταχεία" μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.

Σεισμοί από τον Δεκέμβριο του 2011 άνω των 5 ρίχτερ έχουν γίνει στις παρακάτω χώρες:

Ινδονησία,Ιαπωνία,Σουμάτρα,Πολυνησία,Φίτζι,Ν.Ζηλανδία,Ν.Γουινέα,Ινδία,Κίνα,Ιράν,Τουρκία,Αλγερία,Μαρόκο,Ελλάδα(Μεθώνη),Χιλή,Περού,Μεξικό,ΗΠΑ,Αλάσκα και Σιβηρία.

Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν και ένα περίεργο γεγονός απόκρυψης μεγάλων σεισμών στην περιοχή του Καναδά...

Μην ξεχνάμε και την έντονη,αλλά μικρή σε ένταση,σεισμική δραστηριότητα που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, στην Σαντορίνη και μεταξύ αυτής και της Κρήτης.Το γεγονός αυτό,συνοδευόμενο από εντονη μυρωδιά "θειφιού"σε όλο το νησί και κοκκίνισμα της θάλασσας σε ορισμένα σημεία,έχει ανησυχήσει Έλληνες και ξένους σεισμολόγους,οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο νησί.

Οι σεισμικές δονήσεις που σημειώνονται είναι χαμηλής έντασης, αλλά όπως εξηγούν οι επιστήμονες το εστιακό βάθος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιφάνεια της Σαντορίνης και το φαινόμενο εξηγείται με την άνοδο της στάθμης του μάγματος από τον πυθμένα του ηφαιστείου το οποίο πιέζει τον κώνο του κρατήρα.

Εκτός από τα γνωστά της ηφαίστεια της Παλαιάς και Νέας Καμένης,υπάρχει και ένα τρίτο,υποθαλάσσιο,το "Κολούμπο" 6,5 χλμ ΒΑ της Σαντορίνης,με κρατήρα που έχει ύψος 470μ και φθάνει μέχρι τα 17 μ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και ο οποίος φαίνεται δυσανάλογα μεγάλος, με διάμετρο ενάμισι χιλιόμετρο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με στοιχεία που καταγράφηκαν από ειδικά όργανα που έχουν τοποθετηθεί στο ΒΑ άκρο της Σαντορίνης, η ηφαιστειακή δραστηριότητα του υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπο δεν σταματά ποτέ, αντιθέτως δίνει συνεχείς μικροσεισμούς έως 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ και διαρκή μετατόπιση του πυθμένα γύρω από τον κρατήρα,ενώ κάτω από το ηφαίστειο κρύβεται ένας θάλαμος γεμάτος μάγμα, διαμέτρου περίπου 5 χιλιομέτρων.

Το ηφαιστειακό Τόξο του Νοτίου Αιγαίου, που εμφανίστηκε πριν από περίπου 13 εκατ. χρόνια, όταν το βόρειο τμήμα της αφρικανικής τεκτονικής πλάκας άρχισε να βυθίζεται κάτω από την πλάκα του Αιγαίου, αποτελείται από το ηφαιστειακό κέντρο της Σαντορίνης στο οποίο ανήκει το Κολούμπο, καθώς και το Σουσάκι(Άγ. Θεόδωροι Κορινθίας), τα Μέθανα, η Μήλος και η Νίσυρος.

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2009/06/energo-ypothalassio-ifaisteio-exw-apo-tin-santorini/#ixzz1tEtSM6aG
http://www.otherside.gr/2009/06/energo-ypothalassio-ifaisteio-exw-apo-tin-santorini/#ixzz1tEsxme79

Στον υπόλοιπο κόσμο ηφαιστιακή δραστηριότητα είχαμε από τον Νοέμβριο 2011 μέχρι τώρα,όπως παρακάτω:

Νοέμβριος 2011: Εξεράγησαν ηφαίστεια στην Ινδονησία,το Εκουαδόρ (Ισημερινός),στις Φιλιππίνες και στα Κανάρια νησιά (Ατλαντικός) όπου εγεννήθει νέο νησί.

Δεκέμβριος 2011:Εξεράγησαν ηφαίστεια στην Ερυθρά θάλασσα ( υποθαλάσσιο ηφαίστειο ανατολικά της Υεμένης και δημιούργησε νέο νησί),στην Αλάσκα και στην Ισλανδία.

Ιανουάριος2012: Ενεργοποιήθηκε το ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία (Σικελία).

Απρίλιος 2012: Ξύπνησε το τεράστιο ηφαίστειο "Ποποκατεπέτλ" 70 χλμ από την πόλη του Μεξικού.

Ένα υπερ-ηφαίστειο σε λήθαργο στη Γερμανία επιδεικνύει κάποια ανησυχητικά σημάδια αφύπνισης.Καραδοκεί μόλις 627 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της φιλήσυχης, κατά τ’ άλλα, λίμνης Laacher See κοντά στη Βόννη και είναι σε θέση να εκτοξεύσει δισεκατομμύρια τόνους μάγματος.Αυτό το τέρας εκρήγνυται κάθε 10 με 12 χιλιάδες χρόνια και η τελευταία φορά που είχε ξυπνήσει ήταν πριν 12.900 χρόνια.Ηφαιστειολόγοι πιστεύουν ότι το ηφαίστειο της Laacher See είναι ακόμα ενεργό, μιας και διοξείδιο του άνθρακα αναβλύζει στην επιφάνεια της λίμνης, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο θάλαμος του μάγματος «εξαερώνεται».

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αν τελικά όντως ενεργοποιηθεί, τότε θα μπορούσε να προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές, μαζικές εκκενώσεις, ακόμα και μία βραχυπρόθεσμη παγκόσμια μείωση της θερμοκρασίας, ως αποτέλεσμα της παρεμπόδισης των ηλιακών ακτίνων από τα σύννεφα τέφρας.Οι συνέπειες θα είναι τραγικές !!!!




ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Η Γη μας έχει αποσταθεροποιηθεί και οι τεκτονικές πλάκες βρίσκονται σε μια περίοδο μεταβολών.Τεράστιες γεωλογικές διεργασίες πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στον πλανήτη μας. Σχεδόν καθημερινό έχει γίνει το φαινόμενο της διολίσθησις του εδάφους,με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Το φαινόμενο έχει ξεκινήσει από την Κίνα και επεκτείνεται σε όλη την δυτική πλευρά της πλάκας του ειρηνικού. Συμβαίνει δηλαδή αυτό ακριβώς που μας λέει μέσα από την ταινία του,2012, ο Ρόλαντ Έμμεριχ δηλαδή φαίνεται σαν να έχει αποκολληθεί ολόκληρη η πλάκα του Ειρηνικού. Η Γη μας έχει αρχίσει να γίνεται ασταθής.

Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό? Είναι πιθανόν ένας έξω-πλανητικός παράγοντας να το προκαλεί! Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά συμβαίνουν τώρα που το ημερολόγιο των Μάγια λήγει!

Η τεκτονικές πλάκες έχουν αποσταθεροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό! Υπάρχουν πλάκες που από την μία πλευρά βυθίζονται και από την άλλη ανυψώνονται. Στην πλευρά που βυθίζονται πλημμυρίζονται από θαλασσινό νερό ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις και στην πλευρά που ανυψώνονται σχηματίζονται λίμνες από το νερό των παραπλήσιων ποταμών! Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την ΝΔ πλευρά της Αμερικανικής πλάκας όπου στις 4 Απριλίου 2012 ανυψώθηκε σε κάποια περίπτωση κοντά στα 100 μέτρα σε μια μέρα.Πρόκειται για την τουριστική παραλία του Lος Frailes στο Los Cabos Baha sour California του Μεξικού που εξαφανίστηκε! Χάθηκε για πάντα, ήταν 200 μέτρα πιο έξω από ότι είναι τώρα! Αυτήν την στιγμή δημιουργήθηκε μια παραλία 100 μέτρα πιο χαμηλά.Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν 20 χρόνια,αλλά όχι σε αυτό το βαθμό και αυτήν την έκταση, όπως συνέβει τώρα.(http://arisix8issynomwsiologos.blogspot.com/2012/04/los-frailes-baja-california-sur-mexico.html?spref=fb).

Στις 9 Μαρτίου η κοινότητα Δερβενίου Κορινθίας(Ελλάς) κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς είχαμε υποχώρηση της ακτογραμμής λόγω του υποβιβασμού της επιφάνειας του βυθού στον σημείο αυτό του Κορινθιακού κόλπου.Η περιοχή υπέστη ζημιές σε μικρό τμήμα της ακτογραμμής,με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο κατοικημένων κτηρίων.

Στις 16 Μαρτίου,εντελώς ανεξήγητα καραρρέει στην θάλασσα,μεγάλο τμήμα των βράχων του Ντόβερ στην νότια Αγγλία.(http://www.elora.gr/portal/anexigita/2076-2012-04-10-12-19-06).

Στις 17 Μαρτίου,καμπανάκι κινδύνου για την υποχώρηση του εδάφους που παρατηρείται στη λεκάνη της Δυτικής Θεσσαλίας, κρούουν οι επιστήμονες. Στα Φάρσαλα, στον Σταυρό, στον Αγιο Γεώργιο και στο Κατωχώρι έχουν σχηματιστεί ρωγμές μεγάλου μήκους επί του οδοστρώματος, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και σε κατοικίες. Οι εδαφικές υποχωρήσεις οφείλονται στην υπεράντληση των υπόγειων υδροφόρων της περιοχής και οι ειδικοί τονίζουν την ανάγκη λήψης μέτρων για την αναχαίτιση του προβλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, αναμένεται δραματική επιδείνωση της κατάστασης με την πάροδο του χρόνου.Οι εδαφικές υποχωρήσεις λόγω υπεράντλησης των υπόγειων υδάτων έγιναν αρχικά αισθητές στην Ανατολική Θεσσαλία από τις αρχές του 1990.Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιοχές της Κάρλας, του Στεφανοβίκιου, της Μέλισσας και του Ριζόμυλου. Στη Δυτική Θεσσαλία τα φαινόμενα πρωτοεμφανίστηκαν το 2001 πλήττοντας τις πόλεις των Φαρσάλων και του Σταυρού.

Εκτός από την Ανατολική Θεσσαλία, όπου εντοπίζεται σοβαρό πρόβλημα, αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο Αμύνταιο της Φλώρινας, στη Μεγαλόπολη και το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το οποίο πλέον βρίσκεται 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας όπως η Ολλανδία.Οι πρώτες διαρρήξεις του εδάφους εντοπίστηκαν πριν από περίπου 10 χρόνια, ενώ πρόσφατες έρευνες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατέδειξαν ότι τα συμπτώματα πολλαπλασιάζονται και εξαπλώνονται γεωγραφικά. Οι ρωγμές είναι μεγάλες και τέμνουν κτίρια, με ενδεικτική την περίπτωση του Σταυρού όπου είχαν μήκος ίσο με το διπλάσιο πλάτος του χωριού.

Στις 21 Μαρτίου 2012 μια τεράστια "Καταβόθρα" τρύπα άνοιξε στην περιοχή Malmberge 75 χιλιόμετρα από την πόλη Kiruna,της βόρειας Σουηδίας.Το βάθος της είναι περίπου 150 μέτρα όσο και το άνοιγμά της 150 μέτρα και ονομάζεται "Fabiangropen" (Fabian λάκκο).Από την καταβόθρα ακούγονται κατά διαστήματα πολύ δυνατοί θόρυβοι σαν αεροπλάνο που πετά χαμηλά πάνω από σπίτι και προξενούν τρόμο στους κατοίκους που μένουν κοντά της.Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ο γίγαντας Καταβόθρα επεκτείνεται διαρκώς και το μέλλον παραμένει αβέβαιο.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/blog-post_9449.html).

Στις 9 Απριλίου στην Παταγονία ένα παράξενο φαινόμενο, που έκανε για δεύτερη φορά την εμφάνισή του φέτος στη Χιλή, προβληματίζει τους επιστήμονες.
Μια λίμνη εξαφανίστηκε για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά αφήνοντας άφωνους τους επιστήμονες. Πρόκειται για τη λίμνη Cachet 2, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, εξαιτίας του παράξενου φαινομένου.Η λίμνη άρχισε να “αδειάζει” πριν από μερικές μέρες, με αποτέλεσμα η στάθμη του νερού να μειωθεί κατά 31 μέτρα σε 48 ώρες.(http://kastamonitis.blogspot.com/2012/04/2.html).

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει εξηγήσουν ακόμα το φαινόμενο. “Δεν γνωρίζουμε το γιατί, αλλά η λίμνη άδειασε πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν είχε πάλι γεμίσει μετά από περίπου δύο μήνες”. Από το 2008 το ίδιο φαινόμενο έχε καταγραφεί 11 φορές.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Οι φυσικές καταστροφές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον πλανήτη γίνονται όλο και πιο συχνές.Αυτές αυξήθηκαν κατά 410% από το 1963.Οι καταστροφές από τυφώνες έχουν αυξηθεί κατά 300% από το 1950 και από ανεμοστρόβιλους κατά 200% από το 1970.

Οι καιρικές συνθήκες είναι πλέον πέραν από ανθρωπογενείς παράγοντες,όπως η (δήθεν)υπερθαίρμανση του πλανήτη.Αυτό οφείλεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης που κατευθύνει τον τρόπο που ο Ήλιος χτυπάει την Γη,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που μπορεί να κατευθύνουν τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με επιστήμονες τησ ΝΑΣΑ το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης έχει άμεση επιρροή στις καιρικές συνθήκες.

Οι κυριώτερες φυσικές καταστροφές από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι σήμερα,λόγω εντόνων βροχοπτώσεων,πλημμυρών,τυφώνων,κατωλισθήσεων και θαλάσσιων κυμάτων άνω των 5μ. κλπ έγιναν στις παρακάτω περιοχές και μάλιστα υπήρξαν και αρκετά θύματα :

-Ταυλάνδη,Βραζιλία,,Ν.Ζηλανδία,Αργεντινή,Ισπανία.

-Στις 18 Φεβρ.κύματα θύελλας που φτάνουν σε ύψος τα έξι μέτρα προσκρούουν στις ακτές της Κύπρου Το φαινόμενο εκδηλώθηκε πριν από 24 περίπου ώρες στον Κόλπο του Λέοντα στη Γαλλία.Το γεγονός ότι κατάφερε να περάσει από τα στενά της Σικελίας, να επηρεάσει το Αιγαίο Πέλαγος και κατ΄ επέκταση τη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, αφήνει έκπληκτους τους επιστήμονες των ωκεανογραφικών κέντρων.Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση τον τελευταίο αιώνα που κύματα θύελλας καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα στενά της Σικελίας και να κινηθούν κατά μήκος της Μεσογείου.Το γεγονός ότι έφτασαν στις ακτές της Κύπρου 24 ώρες μετά την εκδήλωσή τους δείχνει και την ταχύτητα του θαλάσσιου φαινομένου.
Σύμφωνα με το ωκεανογραφικό κέντρο της Κύπρου, οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, παρότι ήταν ισχυροί, δεν δικαιολογούσαν την ύπαρξη αυτού του ύψους κυμάτων. Το φαινόμενο εξασθένησε στη θαλάσσια περιοχή του Ισραήλ, στις ακτές της Χάϊφα.
Μήπως είχαμε μια επιβράδυνση της περιστροφής της Γης γύρω από τον εαυτό της?Μιλάμε για επιβράδυνση μερικών δευτερολέπτων.

-Στις 16 Μαρτίου,εκατοντάδες ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών καταγράφηκαν στις βόρειο κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ που ήταν 20-30 βαθμούς πάνω από το μέσο όρο.Πρωτοφανές φαινόμενο !!!

-Στις 17 Απριλίου το βράδυ,θυελλώδεις άνεμοι 8 μποφωρ "σάρωσαν" την Κρήτη.Σε όλη το νησί ξεριζώθηκαν δέντρα, πινακίδες και τέντες ... «ταξίδευαν» ανεξέλεγκτες, δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ενώ από θαύμα δεν είχαμε κάποιο τροχαίο.Το πιο σοβαρό περιστατικό όμως, σημειώθηκε στα Χανιά όταν ένα ακόμη τμήμα της σκεπής του κλειστού Κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου "ξεριζώθηκε" από τους θυελλώδεις ανέμους και έπεσε στο δρόμο που οδηγεί στα Κουνουπιδιανά.

Στις 29 Απριλίου ο υδράργυρος στην Μόσχα φθάνει στους 29 βαθμους !! Η υψηλότερη θερμοκρασία εδώ και 130 χρόνια γι'αυτήν την εποχή !!!

-Κατά τον μήνα Μάρτιο ισχυροί ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες ταχύτητας 270 χλμ την ώρα,προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές και εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες στις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ.Οι μεγαλύτερες καταστροφές προκλήθηκαν στις πολιτείες Κάνσας,Οχάϊο, Τενεσί,Αίόβα,Ιντιάνα και Μιζούρι.Ολόκληρα χωριά και κωμοπόλεις καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.Το πιο περίεργο σε όλα αυτά τα γεγονότα, είναι ότι τα ΜΜΕ πολύ λίγα ανέφεραν γι'αυτο το θέμα και ότι τα δυτικά έθνη, κυρίως οι ΗΠΑ, συνεχίζουν να εφησυχάζουν τους πληθυσμούς τους όσον αφορά τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν και που υπάρχει πιθανότητα να χειροτερέψουν.Για το πόσο αποτρόπαια φέρονται οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ προς τους πολίτες τους που προετοιμάζονται για φυσικές καταστροφές, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή άλλου είδους έκτακτη ανάγκη, αρκεί να κοιτάξουμε την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και των όργανων τους που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, με μια σειρά από δημοσιεύματα, άρθρα περιοδικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων που αποκαλούν αυτούς τους ανθρώπους “Doomsday Preppers” και τους απεικονίζουν ως ψυχικά ασθενείς, στην καλύτερη περίπτωση, ή σοβαρά διαταραγμένους, στη χειρότερη περίπτωση.

Αυτή η απεικόνιση από τις ΗΠΑ των ανθρώπων που προετοιμάζονται για το χειρότερο ως "εκκεντρικούς" έρχεται σε έντονη αντίθεση με το σύνολο του ανθρώπινου πολιτισμού, όπου το να αποθηκεύει τρόφιμα και προμήθειες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για κάθε ενδεχόμενο ήταν μια πολύτιμη πρακτική.

Ο χειμώνας ιδίως από τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2012 ήταν από τους πλέον κρύους στην Ευρώπη.Οι Αμερικανοί επιστήμονες αποδίδουν το γεγονός στην μείωση της επιφάνειας των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό εξαιτίας της..δήθεν..υπερθέρμανσης του πλανήτη ενώ οι Ρώσοι αποδίδουν όλη αυτή την αναστάτωση στο Βόρειο ημισφαίριο, στην μετακίνηση του μαγνητικού πεδίου της Γης (ξηρότερο και θερμότερο χειμώνα στην καταγεγραμμένη ιστορία της Αμερικής, ενώ στην Ευρώπη ρεκόρ κρύου και χιονιού, που έχει στοιχίσει πάνω από 650 ζωές).

Μία άλλη αιτία για το πρωτοφανές κρύο μπορεί να είναι η εξής: Η ΝΑΣΑ τον Δεκέμβριο του 2009,είχε ανακοινώσει οτι:"Το ηλιακό μας σύστημα εισήλθε σε ένα τεράστιο ηλεκτομαγνητικό νέφος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται η θερμοκρασία του Ηλίου,με συνέπεια να ψύχονται τα άνω των 100χλμ στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας.Έτσι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει στις βόρειες περιοχές του πλανήτη μινι εποχή παγετώνων".

Τα πρώτα συμπτώματα τα είδαμε εφέτος,όταν ο ποταμός Δούναβης πάγωσε και το χιόνι έφθασε σε αρκετό υψος.Όλη η Ευρώπη ΄και το γύρω από την χώρα μας πέταλο χωρών είχαν στην κυριολεξία παγώσει από τις έντονες χιονοπτώσεις.Η Ελλάδα μας όμως είχε έναν κανονικό χειμώνα με φυσιολογικό κρύο και χιονοπτώσεις.Γιατί άραγε ? Το έχω ξαναναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου,άλλα θα το ξαναπώ !!!

"Οπως είναι γνωστόν σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν μικροι και μεγάλοι ενεργειακοί χώροι,οι οποίοι διεθνώς αποκαλούνται "Αστρικές Πύλες"(Star Gate).Όποιος θέλει να εισέλθει ή να εξέλθει από το ηλιακό μας σύστημα,πρέπει να κινηθεί μέσω αυτών των πυλών,με κύρια είσοδο στην περιοχή του Ηλίου.Εκτός αυτού μέσα από τις αστρικές πύλες έρχεται η κοσμική ακτινοβολία των άστρων προς την Γη και μία από τις ιδιότητες της είναι να βελτιώνει το κλίμα του πλανήτη προς το ήπιον.Η χώρα μας διαθέτει 5679 αστρικές πύλες και ο υπόλοιπος πλανήτης μερικές εκατοντάδες.Άρα το πλείστον της κοσμικής ακτινοβολίας εισέρχεται στην χώρα μας.Τα τρία τελευταία χρόνια το επίπεδο εκλειπτικής της Γης(επίπεδο περιστροφής της περί τον Ήλιο)έχει έρθει παράλληλο προς το επίπεδο εκλειπτικής (περί τον Γαλαξία)του ιερού άστρου των Ελλήνων,του πυρακτωμένου γίγαντα Σείριου που απέχει από την Γη 8,4 έτη φωτός (σχετικά κοντά αστρονομικώς).Ετσι λοιπόν η μεγάλη,λόγω μεγέθους,κοσμική ακτινοβολία του Σείριου, εισέρχεται καθέτως προς την Γη.Επειδή λοιπόν η χώρα μας έχει τις περισσότερες πύλες του πλανήτη,λαμβάνει και το μεγαλύτερο πασοστό της ακτινοβολίας του Σείριου,με αποτέλεσμα να έχουμε ήπιους χειμώνες".

πηγή:perseasorion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...