Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Περιμένοντας τους "BARBAROYS"

Όταν ο Ερντογάν έσκασε 130.000.000$ πριν μερικούς μήνες για την αγορά του BARBAROS HAYREDDIN PASA δεν τα έσκασε για να διεξάγει σεισμικές έρευνες στα στενά του Βοσπόρου και κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα. 


Ο σκοπός του ήταν ένας:


Έρευνες για υδρογονάνθρακες σε Κύπρο και Αιγαίο.Για ποιους ακριβώς δουλεύει, ποια συμφέροντα εξυπηρετεί και ποιοι των παρακινούν και των στηρίζουν θα το δείξει η ιστορία.

Μετά το πέρας της αποστολής του στην Κύπρο το Barbaros θα βάλει πλώρη για έρευνες στο Αιγαίο με σαφέστατο μήνυμα: Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με το καλό ή με το κακό!!
Η άμεσα ενδιαφερόμενη Angela Dorothea Merkel φυσικά και δεν θα συμφωνήσει οπότε ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.

Εδώ και χρόνια οι γείτονες έχουν στα συρτάρια τους ανεκτέλεστα σχέδια εισβολής σε Έβρο και Αιγαίο που όσο περνάει ο καιρός αρχίζουν και τα ξεσκονίζουν για να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις λόγο της ένταξης στον τουρκικό στρατό νέων όπλων & οχημάτων (πυραυλικά συστήματα-ελικοπτεροφόρα-αποβατικά-γεφυροφόρα κ.α)

Πριν ένα χρόνο έγινε γνωστό μέσα στο κοινοβούλιο απ' τον συμπατριώτη μας και τότε υφυπουργό εθνικής άμυνας κύριο Αθανάσιο Δαβάκη ότι οι Τούρκοι είναι πλήρως εξοπλισμένοι σε 'Εβρο και Αιγαίο αλλά μετά απ' τις πιέσεις των υπαλλήλων της παγκοσμιοποίησης ανακάλεσε γιατί τα λόγια του θα προκαλούσαν φόβο και τρόμο στην κοινωνία!

Ο ελληνικός στρατός καθόλα έτοιμος για την αντιμετώπιση του τουρκικού επεισοδίου καθώς οι συνεχόμενες ασκήσεις αεράμυνας,η επαναφορά των διακλαδικών ασκήσεων που είχαν διακοπεί για οικονομικούς λόγους και η καθέλκυση των νέων υποβρυχίων που είχαν μουχλιάσει τόσα χρόνια στα ναυπηγεία μαρτυρούν πως η ώρα πλησιάζει.

Εχθροί και σύμμαχοι σαυτόν τον πόλεμο δεν θα υπάρχουν.Όλοι θα πολεμούν για το συμφέρον τους.

Ο έλεγχος της ανατολικής Μεσογείου για τα κοιτάσματάτης και για την γεωστρατηγική της θέση θα αποτελέσει την αφορμή οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη να εμπλακούν σε πόλεμο που όμοιο του δεν έχει ξαναζήσει μέχρι τώρα η ανθρωπότητα.

 Όσο πιο προκλητική γίνεται η Τουρκία τόσο περισσότερο εξαγριώνεται η "ρώσικη αρκούδα" και ψάχνει την αφορμή για να μετατρέψει τον οικονομικό πόλεμο που της έχουν κηρύξει οι αντίπαλοίτης σε στρατιωτικό.

Μην αναρωτιέστε γιατί η Αμερική μένει αμέτοχη στην τουρκική προκλητικότητα εναντίον της Κύπρου
1ον για να βγάλει απ' την μέση των πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και
2ον να εμπλέξει στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο τις χώρες που αποτελούν εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση: Ρωσία-Κίνα

Ας προσευχηθούμε λοιπόν να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο "Barbaros" για να γλυτώσουμε απ' τους υπόλοιπους βαρβάρους που έχουμε μπλέξει!!

Με το καλό να μας έρθει και ο Θεός βοηθός.

this is sparta


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...