Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο ψηφιακός ταχογράφος με απλά λόγια (vid)

Με απλά λόγια ο ψηφιακός ταχογράφος, αποτελείται από τη μονάδα και περιλαμβάνει έναν αισθητήρα και διάφορες κάρτες ( οδηγού / επιχείρησης / συνεργείου / ελέγχου ). Όλοι οι ψηφιακοί ταχογράφοι έχουν δύο υποδοχές ανάγνωσης καρτών,
έναν εκτυπωτή ( για τη δημιουργία αρχείων καταγραφής ), μια οθόνη, ένα

πραγματικό ρολόι του χρόνου, καθώς και πλήκτρα λειτουργίας.

Τα δεδομένα του ψηφιακού ταχογράφου αποθηκεύονται στη μονάδα αποθηκεύσεως του οχήματος και στις κάρτες. Στην μονάδα αποθήκευσης, αποθηκεύονται τα δεδομένα για 365 ημέρες, ενώ για 28 ημέρες στην κάρτα οδηγού. Τα δεδομένα εμφανίζονται στην οθόνη του ψηφιακού ταχογράφου, μπορούν να εκτυπωθούν, και να διαβάζονται με χρήση ειδικού εξοπλισμού. Τα δικαιώματα πρόσβασης των δεδομένων ελέγχονται από την εκάστοτε κάρτα.
Όπως προαναφέρθηκε, η μονάδα αποθήκευσης είναι σχεδιασμένη για την αποθήκευση δεδομένων χρονικού διαστήματος 365 ημερών. Εάν η μνήμη είναι πλήρης, η μονάδα αρχίζει να αντικαταστεί τα δεδομένα (πρώτα ημέρα 1, στη συνέχεια ημέρα 2 κτλ.) Ο μόνος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα, πριν από την αντικατάσταση τους, είναι να τα «κατεβάσετε» τον κατάλληλο χρόνο.

 youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...