Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

20 Πράγματα που θα καταλάβουν μόνο οι άνθρωποι που αγαπάνε αληθινά.


Η ζωή είναι όμορφη όταν είσαι ερωτευμένος. Όλα δείχνουν να έχουν μπει σε τάξη κι εσύ απολαμβάνεις την καθημερινότητα που μέχρι πρότινος βαριόσουν. Τώρα τη μοιράζεσαι και δείχνει να σου χαρίζεται ένας ολόκληρος καινούριος κόσμος.

Όλα τα βλέπεις με άλλα μάτια. Όλα είναι όμορφα και πλέον αντιλαμβάνεσαι την αξία πραγμάτων που μέχρι πρότινος δεν είχες ή δε γνώριζες καν. Τώρα, όχι μόνο τα ξέρεις, αλλά τα ζεις κι απορείς πως μπορούσες τόσο καιρό χωρίς αυτά.
Ποια είναι αυτά, όμως;


1.  Έχεις κάποιον για να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του.
Έχεις βρει έναν άνθρωπο που ταιριάζεις και λατρεύεις να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν μαζί. Υπάρχουν, βέβαια και οι υποχρεώσεις του καθενός σας, αλλά όταν αυτές ολοκληρώνονται, δε χορταίνεις να είστε μαζί.

2. Έχεις κάποιον να σε θαυμάζει παραβλέποντας τα ελαττώματά σου.
Έτσι είναι ο έρωτας… τυφλός. Κι όταν ερωτεύεται κανείς, βλέπει μόνο τα όμορφα στοιχεία στο σύντροφό του κι αγνοεί επιδεικτικά τα ελαττώματα. Αυτό είναι κάτι που απολαμβάνεις, καθώς ξέρεις πως δεν πρόκειται να σε επικρίνει κανείς για κάτι που είσαι ή δεν είσαι…

3. Έχεις κάποιον που σου τηλεφωνεί συνέχεια.
Το τηλέφωνο είναι πιστός σύμμαχος των ερωτευμένων. Εκεί που παλιότερα χτυπούσε σπάνια και για αδιάφορους λόγους, τώρα ξέρεις πως είναι ο έρωτάς σου που θέλει να μάθει τι κάνεις και να σου δηλώσει πως του λείπεις…

4. Έχεις κάποιον που του λείπεις.
 Ξέχνα πια εκείνες τις μοναχικές μέρες που ένιωθες πως δε λείπεις σε κανέναν. Τώρα έχεις έναν άνθρωπο που σε νοιάζεται και σ’αγαπάει. Και που αν δε σε δει ή δε σου μιλήσει, του λείπεις. Κι αυτό είναι ένα αίσθημα πολύτιμο!
 
5. Έχεις κάποιον να σε φιλάει.
Αυτή η αίσθηση του φιλιού, είναι απερίγραπτη. Ξυπνά μέσα σου συναισθήματα που νόμιζες πως δεν ήσουν ικανός να νιώσεις. Πάθος, ρομαντισμός, έρωτας, αγάπη, μοναδικότητα. Είσαι αναμφισβήτητα ένας τυχερός άνθρωπος.

6. Έχεις κάποιον που σε κάνει να ονειρεύεσαι.
Δε χρειάζεται να το κρύβεις από τον εαυτό σου. Ο έρωτας ξύπνησε μέσα σου απίστευτα πράγματα. Μέσα σε όλα αυτά, σε έκανε να τολμήσεις να ονειρευτείς. Να πλάσεις εικόνες για το μέλλον, με σας τους δυο μαζί κι αγαπημένους.

7. Έχεις κάποιον να σου ξυπνά πεταλούδες στο στομάχι.
Ο έρωτας δημιουργεί πεταλούδες στο στομάχι, αυτό το ξέρουμε όλοι καλά. Όταν είσαι με τον άνθρωπό σου, όταν σε παίρνει αγκαλιά, όταν σε φιλάει, νιώθεις τα πόδια σου να τρέμουν από συγκίνηση και το στομάχι σου να πεταρίζει. Με δυο λόγια, νιώθεις ευτυχία!

8. Έχεις κάποιον να σε υποστηρίξει.
Πλέον δεν παλεύεις μόνος στη ζωή. Έχεις έναν άνθρωπο που θα σου σταθεί, θα σου πει τη γνώμη του και θα είναι εκεί όποτε το θελήσεις. Παλεύεται αλλιώς η ζωή όταν έχεις ένα σύμμαχο που σ’αγαπά κι αγαπάς. Να το θυμάσαι αυτό.

9. Έχεις κάποιον για να παίρνετε μαζί τις αποφάσεις.
Πόσες φορές στο παρελθόν δεν έχεις αμφιβάλλει με την ορθότητα μιας απόφασης; Δεν έχεις διστάσει στο ενδεχόμενο να κάνεις λάθος, να μη βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα; Τώρα είστε δύο που μπορείτε να συζητήσετε το θέμα που σε απασχολεί και να αποφασίσετε μαζί. Γιατί δυο μυαλά, είναι καλύτερα από ένα.

10. Έχεις κάποιον που σέβεται τις απόψεις σου.
Πλέον ο αυτοσεβασμός σου έχει ανέβει στα ύψη, καθώς έχεις έναν άνθρωπο που ακούει με προσοχή όσα λες και δείχνει πως όχι μόνο τα σέβεται, αλλά τα υποστηρίζει και τα εκτιμά. Κι αυτό το αίσθημα είναι πραγματικά μοναδικό!

11. Έχεις κάποιον να ξυπνά μέσα σου το ρομαντισμό.
Αρκεί ένα βλέμμα για να φτερουγίσει μέσα σου όλος αυτός ο έρωτας που νιώθεις. Να ξυπνήσει όλος ο ρομαντισμός που κρύβεις…

12. Έχεις κάποιον να οραματιστείτε μαζί το μέλλον σας.
Πλέον δε σκέφτεσαι το μέλλον ως μια μοναχική πραγματικότητα. Το σκέφτεσαι με μια οικογένεια και γιατί όχι, ένα παιδί. Μαζί φτιάχνετε τις εικόνες που σας αρέσουν και κυνηγάτε να τις υλοποιήσετε.

13. Έχεις κάποιον να γελά με τα αστεία σου.
Επιτέλους το χιούμορ σου δεν πηγαίνει χαμένο. Πλέον έχεις κάποιον που θα μοιραστείς τα αστεία και τα ανέκδοτά σου και που θα γελάσει από καρδιάς…ακόμη κι αν δεν του φανούν τόσο αστεία…

14. Έχεις κάποιον να τον ζηλέψεις…
Εντάξει, αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο καλό, γιατί η ζήλεια βλάπτει. Αλλά το να ζηλεύεις λίγο κι ελεγχόμενα, δεν είναι απαραίτητα κακό. Αντίθετα, δείχνει τα δυνατά συναισθήματα που έχεις για τον άλλο.

15. Έχεις κάποιον που δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου μακριά του.
Έρωτας είναι και δεν το αρνείσαι. Είναι κομμάτι της ζωής σου, πλέον, και δεν μπορείς να φανταστείς πως θα ξημερώσει μια μέρα που δε θα υπάρχει πια σε αυτήν.

16. Έχεις κάποιον να μοιράζεσαι “ειδικές” μέρες.
Δεν είναι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου, Χριστούγεννα και Πάσχα. Πλέον έχεις έναν άνθρωπο να γιορτάζεις μικρές μοναδικές στιγμές: την πρώτη συνάντηση, το πρώτο φιλί, την πρώτη νύχτα μαζί.

17. Έχεις κάποιον που νιώθει πράγματα για σένα.
Είναι αυτή η μοναδική αίσθηση που έχει κάποιος όταν ξέρει ότι τον αγαπάνε. Όταν καταλαβαίνει πως τα συναισθήματά του βρίσκουν ανταπόκριση. Κι εσύ το νιώθεις στον υπέρτατο βαθμό.

18. Έχεις κάποιον που σε έκανε να πιστεύεις στην αγάπη.
Όσο ήσουν μόνος, δεν ήξερες αν υπάρχει αγάπη. Κι ήταν πολλές οι φορές, που μέσα στην απαισιοδοξία του, αμφέβαλλες γι’αυτό. Τώρα, όμως, ξέρεις πως αγάπη υπάρχει…Τη ζεις, την αισθάνεσαι και το κυριότερο: την απολαμβάνεις!

19. Έχεις κάποιον να δεις μαζί μια ρομαντική ταινία.
Τέρμα πια οι αναστεναγμοί και οι μοναχικές προβολές αισθηματικών ταινιών. Τώρα τα ρομαντικά φιλμ που αγαπάς τα βλέπεις μαζί με τον άνθρωπό σου… Αγκαλιά στον καναπέ…

20.Έχεις κάποιον να πας μαζί του για ψώνια.
Κάποιον που θα σε περιμένει να διαλέξεις ποιο βιβλίο θα πάρεις, θα σου πει τη γνώμη του και φυσικά θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς.

Κοινώς, έχεις έναν άνθρωπο να μοιραστείς τις στιγμές, την καθημερινότητα, τη ζωή σου. Κι αυτό φρόντισε να το προστατεύσεις, ώστε να μην το χάσεις ποτέ.
Πηγή

anapnoes.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...