Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!


Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ για ολοκληρωτικό πόλεμο εάν προκληθεί, με τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ζήτησε ολομέτωπη επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον του Κρεμλίνου και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες από τη Μόσχα, αλλά και άτομα του κύκλου του Ρώσου Προέδρου, γνωστοποίησαν ότι ο
Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα υποχωρήσει ούτε βήμα παρά την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ των παγκόσμιων υπερδυνάμεων, κάνοντας μάλιστα σφοδρή επίθεση για τις τακτικές που ακολουθεί εσχάτως ο Λευκός Οίκος. 

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι η Ουάσιγκτον θα ξεκινήσει επίθεση εναντίον των e-mail της ρωσικής κυβέρνησης, ωστόσο ο επικεφαλής των στρατιωτικών του Κρεμλίνου, Στρατηγός εν αποστρατεία, Εβγέν Μπουζίνσκι περιέγραψε την προκλητική ενέργεια ως «αντιπαράθεση σε τεράστια κλίμακα».

«Φυσικά υπάρχει αντίδραση. Όσον αφορά τη Ρωσία βλέπουμε, όπως και ο Πούτιν βλέπει, ότι είναι μία αντιπαράθεση σε πλήρη κλίμακα και σε όλα τα μέτωπα. Και αν θέλουν κάτι τέτοιο, τότε θα το έχουν… Αλλά δεν θα είναι αντιπαράθεση η οποία δεν θα βλάψει τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν θέλετε σύγκρουση τότε, θα την έχετε παντού», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Πεσκόφ κινήθηκε άμεσα για να καταγγείλει απειλές Μπάιντεν, λέγοντας: «Οι απειλές που στρέφονται κατά της Μόσχας και της ηγεσίας του κράτους μας είναι πρωτοφανείς επειδή εκφράστηκαν σε επίπεδο αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Για το σκηνικό αυτής της επιθετικής στάσης και απρόβλεπτης γραμμής, πρέπει να λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας, και να αντισταθμίσουμε τους κινδύνους». 

Επιπλέον το μέλος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσακόφ κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ για «άνευ προηγουμένου απειλές» που κινούνται στα «όρια της αυθάδειας». 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι αρχηγοί του Αμερικανικού Πενταγώνου προειδοποιούν η Ρωσία θα μπορούσε να βρεθεί στα πρόθυρα μίας «φοβερής» πυρηνικής επίθεσης σε έθνος του ΝΑΤΟ, με τους Ρώσους να πραγματοποιούν διαρκώς ασκήσεις ετοιμότητας για ένα τέτοιο γεγονός. Κι αυτή πλέον αποτελεί και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο παγκόσμιο γεωπολιτικό στερέωμα.

hellasforce.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...