Το 2017 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη «Βασίλισσα» του Νότου, η οποία μετρά ισοπαλίες και μια ήττα σήμερα στον Εύοσμο. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου παρατάχθηκε με πολλές απουσίες αλλά ήταν καλύτερη στο οργανωτικό κομμάτι και στην ανάπτυξη, ενώ κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά, να ελέγξει το κέντρο και να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Κάτι η ατυχία όμως και η αστοχία των επιθετικών της διαμόρφωσαν το 0-0 στο ημίχρονο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα που είχε περισσότερο παθητικό ρόλο. Στο 37' αποχώρησε ο Χατζής για τον Αγροτικό Αστέρα, μετά από τραυματισμό και στη θέση του πέρασε ο Θεοδωρίδης,
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και με στόχο το γκολ που θα έφερνε... εμπλοκή στους Σπαρτιάτες. Το κατάφεραν στο 51' χάρη στον Κουκόλη, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να προσπαθούν κυρίως με αντεπιθέσεις να φτάσουν στην ισοφάριση. Ακολούθησε ένα σουτ του Αναστασόπουλου το οποίο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Αγροτικό Αστέρα για να έρθει λίγο μετά το 2-0 για τους «σταχυοφόρους» με πανομοιότυπο τρόπο και ίδιο σκόρερ. Ο Τάι εκτέλεσε το κόρνερ στο 67΄και ο Κουκόλης με κεφαλιά ξανά, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 77' ο Βουτσιάς έδωσε διστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αγροτικού Αστέρα. Μετά από μπαλιά του Δεινόπαπα στο 77' ο νεαποκτηθής φορ έκανε το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Τάι, Χατζής (37' λ.τρ. Θεοδωρίδης), Τεγούσης, Πάτο (65' Βουτσιάς), Δεινόπαπας, Γκέσιος.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Παναγιώτου, Καρτσαμπάς, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Ηλιόπουλος.


dokari.gr