Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ας φιλοσοφήσουμε τη γυναίκα…


Της Μαρίας Χαρίτου.

  Η κάθε μια τους, είναι διαφορετική. Δρα και κινείται με διαφορετικό τρόπο, σκέφτεται και πράττει με διαφορετικό τρόπο, κι αν μιλήσουμε για τη φαντασία της; Τα σενάριά που γεννάει το
μυαλό της, ξεπερνούν και τα πιο ευφάνταστα σενάρια του Χόλυγουντ!

Τι γίνεται όμως μέσα στο μυαλό της, όταν κάποιος το μονοπωλεί; Τι περιμένει; Τι της αρέσει; 

 Η γυναίκα σε αυτή της τη φάση είναι ανοιχτό βιβλίο.

Μια έκπληξη, να εμφανιστείς από κει που δε το περιμένει! Η παρουσία σου είναι η μεγαλύτερή της ευτυχία. Να τη θαυμάζεις για τη προσωπικότητά της και όχι για το ωραίο της σώμα! Να της προτείνεις βόλτες, όχι ακριβά εστιατόρια και φιγούρες, αλλά  ένα ήσυχο μέρος να πιείτε μπύρες και να είστε αγκαλιά. Θέλει να της μιλάς για τους προβληματισμούς σου, να της δείχνεις πως είναι ενεργά στη ζωή σου. Να μοιράζεσαι μαζί της τις σκέψεις σου, και κυρίως τις άσχημες μέρες σου. Να ζητάς τη γνώμη της, ακόμα και αν δε την ακολουθήσεις ποτέ.

Να της μιλάς με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια και κυρίως με τις πράξεις σου.
 
Να της δείχνεις πως τη διψάς. Πως τη νοιάζεσαι, πως σου λείπει! Η γυναίκα θέλει να νιώθει ασφαλής. Δε χρειάζονται ανθοδέσμες και δώρα, το μεγαλύτερο δώρο είναι εκείνο που παίρνει όταν τα σώματά σας ενώνονται! Όταν η γλώσσα του σώματος φωνάζει την αμοιβαία ανάγκη για ένωση. Και τα μάτια σου, ανά πάσα στιγμή ψάχνει την απόδειξη σε ένα σου βλέμμα. Μη τα χαμηλώσεις, μη της στερήσεις ποτέ το να σε διαβάσει. Μια γυναίκα χρειάζεται να τη σέβεσαι.
Χρειάζεται να την εκτιμάς.


Ποτέ μη την υποτιμήσεις, ή ακόμα χειρότερα, μην την κάνεις να υποτιμήσει η ίδια τον εαυτό της…

αναπνοές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...