Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΓΙΑ «ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΜΙΛΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


«Φωτιά και λάβρα» από τον Ρώσο Πρωθυπουργό μετά την υπογραφή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από τον Τραμπ – Για «κήρυξη πολέμου» μίλησε ο Μενβέντεφ, ο οποίος προέβλεψε την αποχώρηση Τραμπ!

Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε την
Τετάρτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν έναν πλήρη εμπορικό πόλεμο, εισάγοντας νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.

«Η υπογραφή από τον πρόεδρο των ΗΠΑ ενός νέου νόμου περί κυρώσεων κατά της Ρωσίας δημιουργεί διάφορες συνέπειες: πρώτον, η ελπίδα βελτίωσης των σχέσεών μας με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση είναι νεκρή. Δεύτερον, οι ΗΠΑ κήρυξαν έναν πλήρη εμπορικό πόλεμο στη Ρωσία. Τρίτο, η κυβέρνηση Trump έδειξε πλήρη ανικανότητα με την ταπεινωτική μεταφορά των εκτελεστικών εξουσιών στο Κογκρέσο, το οποίο αλλάζει την ισορροπία των δυνάμεων στους πολιτικούς κύκλους των ΗΠΑ», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Facebook.

Ο Μεντβέντεφ προέβλεψε ότι οι κυρώσεις θα ισχύουν για τις επόμενες δεκαετίες, προκαλώντας εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον και αποτρέποντας την επίλυση των πολιτικών ζητημάτων.

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός τόνισε επίσης, ότι ο Trump έχει ξεπεραστεί εντελώς από το αμερικανικό κατεστημένο, προβλέποντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα απομακρυνθεί.

hellasforce.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...