Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Rothschild: Μεγάλο οικονομικό κραχ και εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης το 2018


Τον γνωστό μεγαλοεπενδυτή και «σκοτεινό» παγκόσμιο άρχοντα Λόρδο Rothschild , επικαλούνται ξένα δημοσιεύματα ανασύροντας τις  προειδοποιήσεις του στον Economist από το μακρινό 1988…σύμφωνα με τις οποίες  η νέα παγκόσμια τάξη θα είναι έτοιμη μέχρι το 2018.

Για το ζήτημα αυτό ο  Rothschild είχε αναφέρει στο γνωστό περιοδικό  Economist σε τεύχος που δημοσιεύθηκε το 1988, ότι
το παγκόσμιο νόμισμα θα τεθεί σε ισχύ το 2018.


 Με  αυτό το σκεπτικό, το περιοδικό  Economist λειτουργεί ως οιονεί προπαγανδιστικό μέσο μιας τραπεζικής αυτοκρατορίας και προορίζεται να προάγει στην παγκόσμια κοινή γνώμη την  ατζέντα των «αρχόντων» της νέας τάξης πραγμάτων.


Στο περιοδικό, στις 9 Ιανουαρίου 1988, αναφέρεται από τον Ρότσιλντ με κάθε λεπτομέρεια ότι «σε  30 χρόνια από τώρα οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και οι Ιάπωνες μαζί με άλλες χώρες , θα πληρώνουν για ψώνια χρησιμοποιώντας το ίδιο νόμισμα.

Η τιμή των πραγμάτων δεν θα εμφανίζεται σε γιεν, δολάρια ή σε βρετανική λίρα, αλλά σε ένα παγκόσμιο κοινό νόμισμα.
«Αυτό το νόμισμα θα προωθηθεί  στους καταναλωτές  και  τις εταιρείες ( από κυβερνήσεις και τράπεζες) , καθώς θα ήταν πολύ πιο βολικό από τα διαφορετικά νομίσματα του σήμερα», κατέληξε ο ίδιος.

Η ιδέα ενός ενιαίου νομίσματος το 1988 φαίνονταν εντελώς  εξωφρενική. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία από τη δεκαετία του ’70 ήταν  ότι η ροή των χρημάτων είχε «αναλάβει» το εμπόριο αγαθών ως τη δύναμη πίσω από την κίνηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών.

pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...