Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ…


Γράφει ο Αντιστράτηγος εα Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης

Είναι γνωστόν ότι η ειρηνόφιλος και ουδέτερη Ελβετία διαθέτει ένα από τους πλέον καλά οργανωμένους και εξοπλισμένους στρατούς. Τέλεια οργάνωση, άριστη και σύγχρονη οχύρωση,καλά σχεδιασμένη ,σύγχρονοι εξοπλισμοί καλά εκπαιδευμένο προσωπικό,ετοιμοπόλεμη εφεδρεία…
Πολλοί ειδικοί ομιλούν για άπαρτο κάστρο, ικανή χώρα να αποτρέπει διαχρονικά κάθε επιβουλευόμενο την ανεξαρτησία της.

Δίπλα μας ,στην γειτονιά μας το Ισραήλ. Ένας λαός που επιβιώνει με την στήριξη των ομογενών του σε όλο τον κόσμο ,έχοντας μετατρέψει την έρημο σε εύφορες κοιλάδες, παράγοντας τα πάντα σε ζηλευτές ποιότητες. Μια πολεμική μηχανή που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει τέτοια κτυπήματα και να προκαλέσει τέτοιο όλεθρο σε όποιον το επιβουλευτεί,που όσοι το τόλμησαν θα θυμούνται στους αιώνες την ισχύ του.

Ένας λαός αποφασισμένος να ζήσει ,αγαπά τη γη του και είναι έτοιμος να θυσιαστεί γι αυτήν. Με τέλειους σύγχρονους εξοπλισμούς με την αμέριστη υποστήριξη της μεγάλης υπερδύναμης και με τις κατάλληλες συμμαχίες του , δείχνει το δρόμο της ισχύς , της ανεξαρτησίας και της απόφασης του να ζήσει……

Αν θέλεις και αγαπάς την ειρήνη προετοιμάσου για τον πόλεμο

Αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ειρήνη και τη δημοκρατία μας πρέπει αλλιώς να πορευτούμε..

Μελαγχολία και απαισιοδοξία με διακατέχει σκεπτόμενος ότι έχουμε πήξει από φυγόστρατους της εννεάμηνης ανωδυνης θητείας, Ιεχωβάδες και κοινωνικοπολιτικούς, ιδεολόγους της πλάκας και της ανοησίας και της πλέριας δημοκρατίας, αρνητές ή αλλιώς αντιρρησίες στράτευσης. Κάποτε τους στριμωχνε το κράτος αφαιρώντας τους δικαιώματα. Σήμερα δυστυχώς με σωρεία νομοθετικών παρεμβάσεων απολαμβάνουν όλα τα διακαιώματα τους,και κουνούν σε μας τους συνεπείς το δάκτυλο….

Η τελευταία πολεμική εμπλοκή ελληνικού στρατιωτικού τμήματος σημειώθηκε το καλοκαίρι του 74 στην Κύπρο απέναντι στους ανεμπόδιστα προελαύνοντες τουρκους. Η περίπτωση του αεροδρομίου της Λευκωσίας είναι χαρακτηριστική .Όταν βρήκαν μπροστά της οι τουρκοι μια οργανωμένη και εκπαιδευμένη δύναμη έμειναν εκεί. Σταμάτησαν. Αν είχαμε μερικές μονάδες τέτοιες στο νησί , δεν θα έκαναν παρέλαση καταλαμβανοντας ότι ήθελαν….Στο σήμερα τώρα…

Η Φιλανδοποίηση της χώρας μας σιγά σιγά αλλά σταθερά προχωρεί . Χθεσινό επεισόδιο που ακούστηκε και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινό,το γράφω με επιφύλαξη. Το Υπουργείο εξωτερικών απέρριψε την πρόταση του ΥΕΘΑ να δημιουργηθούν δυο κλειστές δομές μεταναστών σε δυο ακατοίκητα νησιά μας ,για να μην ενοχληθεί η Τουρκία που τα έχει γκριζάρει και τα έχει εντάξει στις μονομερείς και θρασείς της διεκδικήσεις .Μιλάμε για νησιά Ελληνικά.!

Κάθε βράδυ σχεδόν φροντίζουν κάποιοι να δείχνουν τον Σουλτάνο να μας βγάζει τη γλώσσα του και με θρασύτητα να εξαπολύει οτι του κατέβει στο κεφάλι αμφισβητώντας τα πάντα . Ψοφοδεείς και κακομοίρηδες καλοπερασάκιδες,πολύξεροι και σούπερ πατριώτες της πλάκας και του καναπέ,κάνομε πως δεν ακούμε.
Λάθος δρόμο πήραμε…

Αν θέλεις την ειρήνη ,ετοιμάσου για πόλεμο και φρόντισε να το δείχνεις πως όποιος το τολμήσει, θα πληρώσει ακριβό αντίτιμο.
Μόνο τότε τον αποφεύγεις…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...