Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Νεα καταγγελια κατα του 5G , απο ειδικο….


Ο φιλος δουλευε για τηλεπικοινωνιακη εταιρια και τοποθετουσε κεραιες 5G. Παραιτηθηκε και κανει καταγγελιες, τις οποιες ακουω, τουλαχιστον εγω, πρωτη φορα και αξιζουν διερευνησης.

α) Τα 2G-4G ανηκει στο ειδος “κατευθυνομενης” ακτινοβολιας , που δεν ιονιζει την ατμοσφαιρα, που σημαινει οτι ενω εχει αποδειχθει η καρκινογονος δραση του μετα απο παρατεταμενη εκθεση σε αυτο, δεν εχει τις “βιαιες” επιδρασεις που εχει το πλουτωνιο και το ουρανιο , τα οποια προκαλουν μεταλλαξεις στα ανθρωπινα κυτταρα.

β) Το 5G απελευθερωνει ακτινοβολια του τυπου
“Millimeter waves”, δηλ. ραδιοκυματα συχνοτητων μεταξυ 30-300GHz. Τα οποια ανταποκρινονται σε κλιμακα 10mm για 30GHz εως 1mm για συχνοτητες 300GHz. 300GHz ειναι λιγο πριν τα ορια ενος ελαφρου ηλεκτρομαγνητικου οπλου του τυπου non-ionizing laser. Υπηρχαν ερευνες σχετικες απο την δεκαετια του 70.

γ) Το 5G χρησιμοποιουνταν απο τον στρατο και ονομαζονταν “Αctive Denial System”(ADS) (μη θανατηφορα , κατευθυνομενη ακτινοβολια, η οποια ανεβαζε την θερμοκρασια του δερματος σε οσους κατευθυνονταν. Πιο συγκεκριμενα “βραζει” τα μορια υδατος στους ιδρωτοποιους αδενες, φραζοντας τους και ανεβαζοντας την θερμοκρασια σωματος. Οπως λεει ο φιλος χρησιμοποουνταν απο τον αμερικανικο στρατο για την “διαλυση” συγκεντρωμενου πληθους.





δ) Στην Wuhan το 5G συστημα πρωτολειτουργεισαι σε συχνοτητα 60GHz , εντως του ευρους της “Millimeter waves” ακτινοβολιας. Συμφωνα με τον φιλο τα 60GHz απορροφουνται απο το οξυγονο και αυτο αντιδρα με μορια υδρογονου , με τοση ενεργεια , ωστε το νερο του σωματος φτανε
σε σημειο βρασμου. Το μοριο του οξυγονου καθισταται ασταθες , και αδυνατει , να συνδεθει πανω στο σιδηρο, σε καθε μια απο τις 4 υποομαδες της αιμοσφαιρινης. Αυτο εκδηλωνεται σαν “ασφυξια”. Αδυναμια αναπνοης


ε)Ακολουθει ιστορικη αναφορα, που κανει ο ιδος, ενεργοποιησης των συστηματων 5G απο την Κινα εως τις ΗΠΑ.



katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...